home | prijslijst | wie | contact

Digitaal zoals websites, nieuwsbrieven, e-books en banners. Geen drukkosten, geen materiaalverspilling en altijd up-to-date. Inktvis maakt complete sites of onderdelen daarvan. Er wordt onderscheid gemaakt tussen het concept (hoe de site werkt en hoe de informatie wordt aangeboden), het ontwerpen van de pagina's (de look & feel) en de realisatie (bouw). Zo kunt u alleen de pagina's laten ontwerpen en zelf de bouw (laten) uitvoeren. Of alleen een concept laten maken. Of alles erop en eraan bestellen inclusief onderhoud. Als CMS (Content Management Systeem) werkt Inktvis graag met Adobe Contribute. Dit gebruiksvriendelijke softwarepakket is via www.adobe.nl te bestellen en maakt het mogelijk om een website zelfstandig up-to-date te houden.
Een indicatie van de prijzen is te vinden op de prijslijst-pagina.


websites Een greep uit gerealiseerde sites:

www.flow-mediation (concept en ontwerp pagina's)
www.leefpositief.nl (ontwerp pagina's)
www.beterbob.nl (concept en ontwerp pagina's)
www.heftigehersens.nl (concept en ontwerp pagina's)
www.ivdnieuwendijk.nl (concept, ontwerp, realisatie en onderhoud)
www.edrivers.nl (concept en ontwerp pagina's)
www.copadplus.nl (ontwerp pagina's)
www.peuterdans.nl (concept en ontwerp pagina's)
www.boedelontruiming.eu (ontwerp, realisatie en onderhoud)

websites Ontwerpen - in voorbereiding:

nieuwsbrieven

 


e-booksEen serie van e-books die vanaf een website door de auteur aangeboden wordt. De e-books zijn als pdf bestand te lezen en te downloaden. De vormgeving is printvriendelijk (geen gekleurde achtergronden en geen aflopende beelden) mochten gebruikers toch hardcopy nodig hebben. De inhoudsopgave is interactief. Dat wil zeggen dat de hoofdstukken vanuit de inhoudsopgave bereikt kunnen worden. De zoekoptie is standaard in Acrobat.

banners

 

Banners kunnen door Inktvis in allerlei vormen en maten gemaakt worden. Zowel stilstaand als bewegend. Voordeel van een bewegende banner is dat er meer tekst (groot) geplaatst kan worden en dat deze meer de aandacht trekt.
Prijzen zijn te vinden in de prijslijst.